ESTÜ Duyurular

Öğretim Elemanlarının Dikkatine: Program Önerisinde Bulunmak İstiyorsanız Lütfen Tıklayınız

Değerli Öğretim Elemanları;

Üniversitemiz Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Birimi bünyesinde 03 Temmuz 2023-01 Eylül 2023 tarihleri arasında 7-17 yaş grubuna yönelik yaz dönemi programlarının açılması planlanmaktadır. Bilgi ve deneyimlerini çocuklarımızla ve gençlerimizle paylaşmak isteyen öğretim elemanlarımızın program açmak için 16.06.2023 tarihine kadar Program Önerisi Formunu doldurup cocukuniversitesi@eskisehir.edu.tr adresine göndermesi gerekmektedir.

Üniversitemizin bilime tutku ile bağlanmış, heyecanını ve birikimini çocuklarla ve gençlerle paylaşacak, geleceği şekillendirmede bizlerle ortak olacak tüm akademisyenlerimizin program önerilerini büyük bir heyecanla bekliyoruz.