ESTÜ Duyurular

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kasım ara tatili Çocuk ve Genç Üniversitesi bünyesinde açılan programlar tamamlandı!

Eskişehir Teknik Üniversitesi Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Birmi çocukları ve gençleri bilim, sanat, tasarım ve spor ile buluşturuyor. Diğer adıyla Çocuk ve Genç Üniversitesi 7-17 yaş grubundaki çocuklara ve gençlere yönelik fen & teknoloji, kültür, sanat, tasarım ve spor alanlarında programlar açarak çocuklara ve gençlere akademik ortam deneyimi kazandırmayı, yeni düşünceler üretmeye ve araştırmaya teşvik etmeyi, bilimsel düşünme becerilerinin temellerini atmayı, bilim, sanat & tasarım ve spor alanlarındaki yeteneklerini ortaya çıkarmayı, hayal gücünü ve duygularını ifade etmesine yardımcı olmayı, meslek seçimlerinde yol göstermeyi ve tüm bunların yardımıyla özgüven duygularını geliştirmeyi amaçlıyor. Tüm bu hedeflerin gerçekleştirilmesinde ise Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin değerli öğretim elemanları bilgi ve deneyimleri ile Çocuk ve Genç Eğitimi Uygulama ve Araştırma Birimi’ne katkı sunarak çocuklara ve gençlere ilham kaynağı olacaktır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kasım ara tatili Çocuk ve Genç Üniversitesi bünyesinde açılan “ATIK KAĞITLARLA HAFIZAMIZDAKİ ESKİŞEHİR”, “ÇOCUK VE MİMARLIK: BLOCKITECTURE” ve “ATOMUN MERKEZİNE EĞLENCELİ SEYAHAT” programlarımızı, program yürütücülerimizle ve katılım sağlayan değerli öğrencilerimizle birlikte coşkuyla tamamlandı!

Öğrencilerimizin farklı deneyimler yaşayarak Kasım ara tatilini renklendirmelerine, ve kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayan program yürütücülerimize, değerli velilerimize ve katılımlarıyla programlarımızı güzelleştiren sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Yeni dönemde çok daha güzel ve keyifli programlarda görüşmek temennisiyle sağlıcakla ve esenlikle kalın!